KMÜ’de Yeni Kayıt Dönemi Başladı

KMÜ’de Yeni Kayıt Dönemi Başladı

Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesinde (KMÜ) 2016-2017 eğitim-öğretim yılı kayıtları başladı. Online ve şahsen gerçekleştirilebilen kayıtlar, 19 Ağustos Cuma günü sona erecek

Yunus Emre Yerleşkesi Rektörlük binasında KMÜ Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı tarafından kısa bir sürede gerçekleştirilen kayıt işlemleri sonunda KMÜ ailesine yeni dönemde bin 645’i lisans, 2 bin 332’si ön lisans olmak üzere toplam 3 bin 977 öğrenci daha katılmış olacak.

Üniversiteyi kazanan öğrencilerin aileleri de çocuklarını bu heyecanlı günde yalnız bırakmadı. Türkiye'nin çeşitli illerinden gelen öğrenciler ve veliler, kayıt işlemleri esnasında üniversite personelinin kendilerine göstermiş oldukları ilgiden ve işlemlerin kısa sürede tamamlanmasından duydukları memnuniyeti dile getirdiler.  

“Üniversitemiz yeni öğrencileri ile gelişimini sürdürmeye devam edecek”

Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi (KMÜ) Rektörü Prof. Dr. Sabri Gökmen, KMÜ ailesine yeni katılan öğrencileri tebrik ederek, “Ülkemizin aydınlık geleceği olarak gördüğümüz öğrencilerimiz, kayıt oldukları bu günden itibaren artık üniversitemiz ailesinin birer parçası oldular. Her geçen gün gerek fiziksel gerekse eğitim kalitesi anlamında gelişmekte olan üniversitemiz, yeni gelen öğrencileriyle gelişimini sürdürmeye devam edecektir. Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesinin yakın bir gelecekte ülkemizin güzide eğitim kurumları arasında yerini alacağını umut ediyorum.” dedi.

Prof. Dr. Sabri Gökmen son olarak KMÜ ailesine yeni katılan öğrencilerin üniversite kayıtlarının hayırlı olması ve başarılarının devam etmesi temennisinde bulundu.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber
1 Yorum