KMÜ’lü Öğrenciler Yeni Bir Başarı İle Döndüler

KMÜ’lü Öğrenciler Yeni Bir Başarı İle Döndüler

8. Gastro Alanya Uluslararası Yemek Yarışmasından KMÜ’ye 4 Altın Madalya

Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi (KMÜ) öğrencileri ‘8. Gastro Alanya Uluslararası Yemek Yarışması’ndan altın madalya ile döndü.

Alanya Belediyesi ile Alanya Altın Kepçe Turizm ve Aşçılar Derneğini tarafından düzenlenen yarışmada KMÜ Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Otel Lokanta ve İkram Hizmetleri Bölümü öğrencileri 4 altın, 5 gümüş ve 3 bronz madalyanın sahibi oldu.

Alanya’da gerçekleştirilen ve beş gün süren Uluslararası Yemek Yarışmasında öğrenciler, ‘Tatlı Tabağı’, ‘Restoran Ana Yemek’ ve ‘Makarna Yemekleri’ kategorilerinde birinci olarak 4 altın madalya elde etti. Öğrenciler ayrıca farklı kategorilerde düzenlenen yarışmalarda ise 5 gümüş ve 3 bronz madalya kazandı.

Rektörü Prof. Dr. Mehmet Gavgalı, gastronomi alanında her katıldıkları yarışmadan altın madalya ile dönen öğrencileri tebrik ederek, başarılarının devamını diledi.

İlgili Haberler

Kaynak:Karaman Haberleri

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber