KMÜ'ye Bir Yeni Araştırma Merkezi Daha Kuruldu

KMÜ'ye Bir Yeni Araştırma Merkezi Daha Kuruldu

Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesinde (KMÜ) Arıcılık Uygulama ve Araştırma Merkezinin ardından bir yeni araştırma merkezi daha kuruldu

Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesinde (KMÜ) Arıcılık Uygulama ve Araştırma Merkezinin ardından bir yeni araştırma merkezi daha kuruldu.

Resmi Gazete'de yayımlanan kararla üniversite bünyesinde Kariyer Planlama Uygulama ve Araştırma Merkezi faaliyete geçti.

KMÜ Kariyer Planlama Uygulama ve Araştırma Merkezi ile öğrencileri ve mezunları çalışma yaşamına hazırlamak, kariyer planlarını oluşturma konusunda kendilerine danışmanlık hizmeti sağlamak ve gerçekleştirilecek faaliyetlerin sonuçlarını kurum ve kuruluşlarla paylaşarak bölgesel kalkınmaya katkıda bulunmak amaçlanıyor.

KMÜ Rektörü Prof. Dr. Mehmet Akgül, Arıcılık Uygulama ve Araştırma Merkezinin ardından Kariyer Planlama Uygulama ve Araştırma Merkezinin de üniversite bünyesine katılmasından duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Kariyer Planlama Uygulama ve Araştırma Merkezi ile öğrencilerimizi eğitim hayatlarını sürdürdükleri esnada mezuniyet sonrasına hazırlamayı, ayrıca işgücü piyasasının gereklerine yönelik nitelikler kazandırarak mezunlarımızın istihdam edilebilirliklerine katkı sağlamayı hedefliyoruz.

Yeni merkezimizin üniversitemiz, öğrencilerimiz ve mezunlarımız açısından hayırlı olmasını diliyorum.” dedi.

thumbnail__kmu2846m.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber