Kmü’ye Engelsiz Üniversiteler Ödül Töreninde 7 Bayrak

Kmü’ye Engelsiz Üniversiteler Ödül Töreninde 7 Bayrak

Yükseköğretim Kurulu (YÖK) tarafından düzenlenen 2023 Engelsiz Üniversiteler Ödül Töreni'nde Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi (KMÜ), 7 bayrak ödülünün sahibi oldu.

Yükseköğretim Kurulu (YÖK) tarafından düzenlenen 2023 Engelsiz Üniversiteler Ödül Töreni'nde Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi (KMÜ), 7 bayrak ödülünün sahibi oldu.

'2023 Engelsiz Üniversiteler" ödül töreninde "Eğitimde Erişilebilirlik" ve "Mekanda Erişilebilirlik" kategorilerinde 7 bayrak almaya hak kazanan Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi'nde bayraklar birim yöneticilerine teslim edildi. KMÜ Edebiyat Fakültesi, Eğitim Fakültesi, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi, Kamil Özdağ Fen Fakültesi ile Spor Bilimleri Fakültesi "Eğitimde Erişilebilirlik" kategorisinde "yeşil bayrak" ile ödüllendirilirken Ahmet Keleşoğlu Diş Hekimliği Fakültesi ile Mühendislik Fakültesi de "Mekanda Erişilebilirlik" kategorisinde "turuncu bayrak" ödülüne layık bulundu. Ayrıca Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı "Mekanda Erişilebilirlik" kategorisinde "turuncu bayrak" adayı olmaya hak kazandı.

KMÜ'de bayraklar birim yöneticilerine teslim edildi

Rektörlük makamında gerçekleştirilen bayrak teslim töreninde KMÜ Rektörü Prof. Dr. Mehmet Gavgalı, Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mehmet Mercan'a, Eğitim Fakültesi Dekan V. Prof. Dr. Münir Oktay'a, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ercan Oktay'a, Kamil Özdağ Fen Fakültesi Dekanı Prof. Dr. İbrahim Yılmaz'a, Spor Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Sefa Lök'e, Ahmet Keleşoğlu Diş Hekimliği Fakültesi Dekan V. Prof. Dr. Faruk Ayhan Baştçiftçi'ye, Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Metin Sezer'e bayraklarını ve belgelerini teslim etti. Ayrıca "Mekanda Erişilebilirlik" kategorisinde "turuncu bayrak" adayı olmaya hak kazanılan belgeyi de Genel Sekreter Ahmet Tüfekci'ye teslim etti.

Törenin ardından açıklamalarda bulunan Rektör Prof. Dr. Mehmet Gavgalı, "Bayrak almaya hak kazanan ve aday olan birimlerimizin yöneticilerini ve personelini özverili çalışmalarından dolayı tebrik ediyorum. Üniversitemiz her alanda olduğu gibi erişilebilirlik alanında da yapmış olduğu çalışmalarla adından söz ettirmeye devam ediyor. Bu başarının üniversitemizin tüm birimlerine örnek olmasını temenni ediyor, herkese kolaylıklar diliyorum" dedi.

İlgili Haberler

Kaynak:Karaman Haberleri

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber