KMÜ'ye Yeni Bir Yüksek Lisans Programı Daha Açıldı

KMÜ'ye Yeni Bir Yüksek Lisans Programı Daha Açıldı

KMÜ'de Gıda Mühendisliği II. Öğretim Tezli Yüksek Lisans Programı Açıldı

Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi (KMÜ) 2019 yılında da akademik gelişimini sürdürmeye devam ediyor.

Üniversite Senatosunun teklifi ve Yükseköğretim Kurulunun kararıyla KMÜ Fen Bilimleri Enstitüsü bünyesinde Gıda Mühendisliği II. Öğretim Tezli Yüksek Lisans Programı açılması uygun görüldü. Kararın ardından KMÜ bünyesinde Gıda Mühendisliği II. Öğretim Tezli Yüksek Lisans Programı açılmasıyla birlikte Fen Bilimleri Enstitüsündeki yüksek lisans programı sayısı 12’ye yükselmiş oldu.

KMÜ Rektörü Prof. Dr. Mehmet Akgül, yeni açılmış olan lisansüstü programın hayırlı olması temennisinde bulunarak, “KMÜ olarak 2018 yılında sürdürmüş olduğumuz akademik gelişimimizi 2019 yılı içerisinde de hız kesmeden devam edeceğiz. İhtiyaca yönelik olarak açtığımız her bölüm ve program ile şehrimize ve ülkemize hizmet etmeye devam edeceğiz.”

KMÜ'ye Yeni Bir Yüksek Lisans Programı Daha Açıldı

KMÜ'ye Yeni Bir Yüksek Lisans Programı Daha Açıldı

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber