Komşular Tüp Patladı Dedi, Ev Sahipleri Sokağa Döküldü

Komşular Tüp Patladı Dedi, Ev Sahipleri Sokağa Döküldü

Karaman’da akşam üzeri, meydana gelen yangın ucuz atlatıldı

Karaman’da akşama doğru yaşanan yangın Hürriyet Mahallesi 1553 nolu sokakta bulunan iki katlı evin bahçesinde balkon altında yaşandı.

Doğan ailesine ait evin dışında henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Balkon altında bulunan odun parçacıklarının tutuşması sonucu evin dışında bulunan yalıtım malzemelerinden büyümeye başlayan alevleri gören komşuları durumu o sırada evlerinde bulunan aileye haber verdi.

basliksiz-3-020.jpg

Olayı anlamaya çalışan komşuları durumu “tüp patladı mutfağınız yanıyor” diye haber verince evde bulunanlar büyük panik yaşadı.

Mutfak kısmında pvc olan bölüme sıçrayan alevler daha fazla büyümeden evin içine sıçramadan itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü.

Yangınla ilgili tahkikat devam ediyor.

Karaman Ev Yangını

Karaman Ev Yangını

Kaynak:Karaman Habercisi - Karaman Haber Merkezi

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber