Konuk, Belirsizliğe Noktayı Koydu

Konuk, Belirsizliğe Noktayı Koydu

AK Parti Karaman Milletvekili, TBMM Tarım, Orman ve Köyişleri Komisyonu Başkanı, Pankobirlik Genel Başkanı Recep Konuk, bugün düzenlediği bir toplantıyla son günlerin tartışmalı konularına son noktayı koydu. 

Başkan Recep Konuk, “Ben bu güne kadar çiftçimizin arzusu hilafına hiçbir şey yapmadım. Bugün de yapmayacağım ve eğer Genel Kurulda üretici ortaklarımız yine yük senin omuzlarında, derlerse emriniz başım üstüne diyeceğim” dedi. 

YOĞUN KATILIM VARDI

AK Parti Karaman Milletvekili, TBMM Tarım, Orman ve Köyişleri Komisyonu Başkanı, Pankobirlik Genel Başkanı Recep Konuk bugün bir toplantı düzenleyerek gündemdeki konulara açıklık getirdi. Yoğun katılımın olduğu toplantıya çok sayıda ilçe belediye başkanı, ziraat odalarının başkanları, muhtarlar ve çiftçilerle Konya Basının önde gelen isimleri katıldı.  

26 Ağustos’ta Konya Pancar Ekicileri Kooperatifinin seçimli Olağan Genel Kurulu öncesi Genel Kurul’a 10 gün kala, aday olmayacağını açıkladığını, bu kararının da gerekçelerini açık yüreklilikle ifade ettiğini, belirten Başkan Recep Konuk, “26 Ağustosta yapılacak genel kurul öncesinde biz bu kurumun yanında olacağız ama görev almayacağız demiştik. Bunun sebeplerini de kamuoyuyla paylaştık. Esasen o gün söylediklerimin bugün de yanındayım. Ogün yaptığımız açıklamada, bu kurumun biz olmadan da yürüyebileceğini, bizim bu sürece desteğimizin olacağını, sizlerle paylaştım. 

El birliği ile akıl terletelim, kafa kafaya verelim bu kurumu sırtlayabilecek arkadaşlara emaneti teslim edelim dedim. İşin ehlini ararken de adamcılık, bölgecilik yapmadan helali haramı bilen, niteliğinden şüphe etmeyeceğimiz arkadaşlarımızı sadece ehil olup olmadığına bakarak aramızdan çıkaralım diye de hassasiyetimi belirttim. Aday olmama kararımı açıklarken bir diğer gerekçem de başka mesuliyetlerim sebebiyle 24 saatin tamamını kurum için vakfedememekti” şeklinde konuştu. 

 

Haberin Devamı İçin Tıklayın...

recep-konuk-tekara-aday.3.jpg

 

Kaynak:Karaman Habercisi - Karaman Haber Merkezi

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber