Konuk; 'Büyükbaş Sayısında Türkiye Birincisi Olduk'

Konuk; 'Büyükbaş Sayısında Türkiye Birincisi Olduk'

Genel Kurul çalışmaları çerçevesinde Hayıroğlu, Ovakavağı ve Yarma’da üreticilerle bir araya geldi.

Başkan Recep Konuk, Konya Şeker’in değişmez amacının tarladaki üretimi büyütmek olduğunu belirterek “biz üretim artmadan kalkınmanın olmayacağını çok iyi biliyoruz ve daha çok üretmek ve daha çok ürettirmek için yatırım yaptık, yapıyoruz” dedi.

“100’E YAKIN ÜLKEYE İHRACAT YAPIYORUZ”

Başkan Recep Konuk, 16 Eylül Cumartesi günü yapılacak Konya Pancar Ekicileri Kooperatifi Seçimli Olağan Genel Kurulu öncesi Konya’nın dört bir tarafında çiftçilerle buluşmaya devam ediyor. Başkan Konuk bu çerçevede dün de Karatay ilçesine bağlı Hayıroğlu, Ovakavağı ve Yarma’da çiftçilerle bir araya geldi.

Çiftçilerin yoğun ilgilisiyle karşılanan AK Parti Karaman Milletvekili, TBMM Tarım, Orman ve Köyişleri Komisyonu Başkanı, Pankobirlik Genel Başkanı Recep Konuk’a üreticilerin sevgi gösterileri dikkat çekti. Başkan Recep Konuk, konvoylarla karşılandı.

Gittiği her bölgede halkla kucaklaşan, çiftçilerin dertlerini dinleyen, Genel Kurul çalışmaları hakkında bilgi veren Başkan Recep Konuk, Hayıroğlu, Ovakavağı ve Yarma’da çiftçilere seslendi.

Haberim Devamı İçin Tıklayın...

Kaynak:Karaman Habercisi - Karaman Haber Merkezi

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber