Konuk; 'Çiftçiye Yapılan Emek İbadettir'

Konuk; 'Çiftçiye Yapılan Emek İbadettir'

AK Parti Karaman Milletvekili, TBMM Tarım, Orman ve Köyişleri Komisyonu Başkanı, Pankobirlik Genel Başkanı Recep Konuk, Cihanbeyli’de çiftçilerle buluştu.

Konya Ovasında su olmadan tarımın yapılamayacağını ifade eden Başkan Recep Konuk, “Bizim insanımız çalışıp, üretiyor, başkaları para kazanıyor, dönemini kapattık. Birileri kene gibi üreticinin sırtına yapışmış, onun üzerinden para kazanıyordu. O dönemleri kapattık. Biz milletin, çiftçimizin üretimi artsın diye uğraşıyoruz. Hem kalitelisini üretiyoruz, hem sağlıklısını” dedi.

“ÇİFTÇİYE YAPILAN EMEK İBADETTİR”

AK Parti Karaman Milletvekili, TBMM Tarım, Orman ve Köyişleri Komisyonu Başkanı, Pankobirlik Genel Başkanı Recep Konuk, Konya Pancar Ekicileri Kooperatifinin 16 Eylül 2017 Cumartesi günü yapılacak 65. Olağan Genel Kurulu çalışmaları için Cihanbeyli’deydi.

Konuk programa Taşpınar Mahallesinden başladı sonrasında ise Günyüzü, Cihanbeyli Merkez ve Yeniceoba’da üreticilerle buluştu.

Başkan Recep Konuk’a ilgi yoğundu. Cihanbeyli’de Belediye Konferans Salonunda üreticilere seslenen Başkan Recep Konuk burada yaptığı açıklama önemli konulara değindi. “Ben çiftçiye yapılan hizmetin, çiftçi için sarf edilen emeğin ibadet olduğuna inanan birisiyim” şeklinde konuşmasını sürdüren Başkan Recep Konuk, çiftçilerden mutlaka Konya Pancar Ekicileri Kooperatifi Genel Kurulu’na katılmalarını istedi.

Haberin Devamı İçin Tıklayın...

 

Kaynak:Karaman Habercisi - Karaman Haber Merkezi

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber