Konukseven ve Büyükalçıkaya Ailelerinin Mutlu Günü

Konukseven ve Büyükalçıkaya Ailelerinin Mutlu Günü

Karaman Kent Konseyi Önceki Dönem Başkanı Emekli Öğretmen Ali Konukseven kızının mürüvvetini dostları ile paylaştı

Karaman’da düğün sezonu yaz günlerinin bitmesine doğru hız kesmeden devam ediyor.

Hafta sonunda birçok aile kızlarının ve oğullarının mürüvvetini dostları ile paylaşarak genç çiftlerin mutluluklarına ortak oldular.

Ayşe ve Ali Konukseven ailesinin kızları Zahide ile Nevin ve Şükrü Büyükalçıkaya ailesinin oğulları Berkcan Karaman Grand Hotel Gardenia Kır Bahçesinde düzenlenen düğün merasimi ile dünya evine girdiler.

Çiftin mutlu gününe ailelerinin yanı sıra, Karaman Valisi Fahri Meral, CHP Karaman Milletvekili İsmail Atakan Ünver, Karaman Belediye Başkanı Savaş Kalaycı, Ankara İstinaf Mahkemeleri Başkanı Esat Toklu, Merkez Valisi Vedat Büyükersoy, Bifa Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Necati Babaoğlu gibi iş, siyaset ve bürokrasiden birçok isim katıldı.

Karaman Habercisi olarak genç çifte bir ömür mutluluk dileriz.

69277864_10219202148219781_7922579343732113408_o.jpg
 

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber