Konya Antalya Yolunda Araçlar Kara Hazırlıksız Yakalandılar

Konya Antalya Yolunda Araçlar Kara Hazırlıksız Yakalandılar

Antalya'yı Konya'ya bağlayan Akseki-Seydişehir kara yolunda, kar yağışı nedeniyle ulaşım güçlükle sağlanıyor. 

Antalya'nın Akseki ilçesinde etkili olan kar, ulaşımda aksamaya neden oluyor. Araçlar, kar kalınlığının yaklaşık 15 santimetreyi bulduğu Akseki-Seydişehir kara yolunun Yarpuz Mahallesi kesiminden itibaren yolda kaldı.

Karayolları ekipleri, yolda tuzlama çalışmaları yaptı. Bir otomobil ve kamyonun çarpışması sonucu meydana gelen maddi hasarlı trafik kazası nedeniyle de kara yolunda ulaşım bir saat aksadı.

Akseki ilçesinde etkili olan kar, bölgede ulaşımı olumsuz etkiledi. Akseki-Seydişehir karayolunun Yarpuz Mahallesinden itibaren etkili olan kar yağışı nedeniyle onlarca araç yollarda kaldı. 

Karayolları ekipleri, çalışmalarını yoğun şekilde sürdürüyor. Yolda tuzlama çalışmaları yapılıyor. 
Yoğun kar yağışı nedeni ile otomobil ve kamyonun çarpışması sonucu meydana gelen maddi hasarlı trafik kazası nedeni ile de yolda ulaşım yaklaşık bir saat aksama meydana geldi. 

Bölge Trafik ve Jandarma ekipleri yolda kalan araçlara yardım etti. Uzun araçların geçişine ise müsaade edilmedi. Kar kalınlığı ise yaklaşık 15 santimi buldu.
 

Konya Antalya Yolunda Araçlar Kara Hazırlıksız Yakalandılar

Konya Antalya Yolunda Araçlar Kara Hazırlıksız Yakalandılar

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber