Konya Ayakkabı Çanta Moda Fuarı Kapılarını Açıyor

Konya Ayakkabı Çanta Moda Fuarı Kapılarını Açıyor

Konya Ayakkabı Çanta Moda Fuarı 26 Ekim 2023 Perşembe günü kapılarını ziyaretçilere açacak.

Konya Ayakkabı Çanta Moda Fuarı 26 Ekim 2023 Perşembe günü kapılarını ziyaretçilere açacak.

Konya Ayakkabıcılar Odası Yönetim Kurulu Başkanı Muhammet Acar bir otelde düzenlediği basın toplantısında oda faaliyetleri ve fuarla ilgili bilgiler verdi. Başkan Acar, Konya ayakkabı sektörünü tanıtmak için yaptıkları çalışmalardan bahsederek, Türkçe, Arapça, İngilizce ve Rusça olmak üzere dört dilde tanıtım filmi hazırlanarak yayınlandığını, olumlu tepkiler aldıklarını söyledi.

Konya Ayakkabı Çanta Moda Fuarı ile ilgili çalışmaları da tamamladıklarını ifade eden Başkan Acar, "İnşallah 26 Ekim 2023 Perşembe günü görkemli bir açılışla dünyadaki sektör gruplarının karşısında olacağız. Yaptığımız bu uluslar arası fuarın Konya ayakkabı sektörüne, Konya'mıza ve Türkiye'mize büyük ekonomik katkı sağlayacağına inanıyoruz. Böylece istihdamı ve üretimi artırmış olacağız. Fuarımızda 120 firma 200'ün üzerinde marka ile temsil edilmektedir. Bununla birlikte lise yüksekokul ve üniversiteden ayakkabı tasarımı ve üretimi bölümlerinden öğrenciler de stantlarında ziyaretçilerle buluşacak" ifadelerini kullandı.

Başkan Acar, Konya Ayakkabı ve Moda Fuarı ile ilgili çalışmalarda kendilerine destek veren herkese teşekkür etti.

İlgili Haberler

Kaynak:Konya Haberleri

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber