Konya Büyükşehir Belediyesi Karlı Günlerde Onları Unutmadı

Konya Büyükşehir Belediyesi Karlı Günlerde Onları Unutmadı

Konya Büyükşehir Belediyesi, beklenen kar yağışının gelmesiyle kent genelinde yolların açık kalması ve sokak hayvanlarının aç kalmaması için 24 saat çalışmalarına devam ediyor.

Konya Büyükşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamada, ifadesine yer verilen Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, kurak geçen kış mevsiminde özlemle beklenen kar yağışının bütün Konya'ya rahmetiyle ve bereketiyle geldiğini aktardı.

Şehir merkeziyle tüm ilçelerde kar ve buzlanmanın günlük hayatı etkilememesi için ekiplerin çalışmalara devam ettiğini belirten Altay, "31 ilçemizde buzlanmaya karşı ve yolların açık tutulması amacıyla 1586 personelimiz 24 saat yoğun şekilde mesai yapıyor. Allah rahmetini ve bereketini üzerimizden eksik etmesin." ifadesini kullandı.

Soğuk havalarda sokak hayvanlarını unutmadıklarını vurgulayan Altay, şunları kaydetti:

"Ekiplerimiz sokaktaki sahipsiz hayvanların aç kalmaması için ilçe belediyelerimizle düzenli olarak yemleme çalışması gerçekleştiriyor. Onlar bizim dilsiz dostlarımız. Tüm hemşehrilerimden de sokak hayvanları için uygun yerlere yiyecek bırakmalarını rica ediyorum. Bu zor hava şartlarında dostlarımızı yalnız bırakmayalım."

Konya Büyükşehir Belediyesi Kar Mesaisinde

Konya Büyükşehir Belediyesi Kar Mesaisinde

Konya Büyükşehir Belediyesi Kar Mesaisinde

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber