Konya Edirne Otobüsü Kaza Yaptı : 31 Yaralı

Konya Edirne Otobüsü Kaza Yaptı : 31 Yaralı

Bilecik'te virajı alamayan otobüs devrildi. 31 kişi yaralandı. Daha önce aynı bölgede kaza yapan TIR'dan düşen saman balyaları düşüşü yavaşlatarak can kaybını engelledi.

Kaza, saat 01.00 sıralarında Bozüyük İlçesi Kütahya yol ayrımında meydana geldi. Konya'dan Edirne'ye giden 58 yaşındaki Hakkı Çoban yönetimindeki 42 BHB 03 plakalı otobüs, virajı alamayarak şarampole uçtu.

ŞOFÖRLE BİRLİKTE 31 KİŞİ YARALANDI

Kazada yan yatarak devrilen otobüste şoförle birlikte 31 kişi yaralandı. Yaralılar olay yerine gelen ambulanslarla Bozüyük ve Bilecik'teki hastanelere kaldırıldı.

ELYAF BALYALARIN ÜZERİNDEN YUVARLANDI

Yolcu otobüsünün şarampole uçtuğu yerde daha önceden bir TIR'ın kaza yaptığı ve TIR'ın taşıdığı elyaf balyalarının halen kaza yerinde bulunduğu, otobüsün de bu balyaların üzerinden yuvarlandığı belirtildi.

 

 

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber