Konya Emniyetinden Uyuşturucuya Darbe

Konya Emniyetinden Uyuşturucuya Darbe

Konya'nın Beyşehir ilçesinde polis ekipleri yürütülen çalışmalarla uyuşturucu tacirlerine geçit vermiyor.

Konya'nın Beyşehir ilçesinde polis ekipleri yürütülen çalışmalarla uyuşturucu tacirlerine geçit vermiyor. Bir ikamet ve bağ evinde yapılan aramada kubar esrar, tarihi sikke ve tabanca fişeği yakalandı.

Alınan bilgiye göre, Beyşehir İlçe Emniyet Müdürlüğü Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliği ekipleri, ilçe genelinde yürüttüğü uyuşturucu ile mücadele çalışmaları çerçevesinde alınan bir ihbar üzerine harekete geçti. Ekipler, Eylikler Mahallesi'nde Raşit B.'nin ikamet adresine operasyon düzenledi. Evin yanı sıra bağ evinde de arama yapan ekipler, 688,66 gram kubar esrar, 1 adet tarihi sikke, 1 adet 7.65 milimetre tabanca fişeği buldu.

Polis tarafından gözaltına alınan Raşit B., uyuşturucu ve uyarıcı madde imal ve ticareti yaptığı iddiasıyla Beyşehir Adliyesi'ne sevk edildi. Şüpheli çıkarıldığı nöbetçi mahkeme tarafından tutuklanarak Seydişehir Cezaevine konuldu.

Konya Emniyetinden Uyuşturucuya Darbe

Konya Emniyetinden Uyuşturucuya Darbe

Kaynak:Konya Haberleri

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber