Konya' İlçelerinde Gündem

Konya' İlçelerinde Gündem

Konya'da Seydişehir İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğüne bağlı veteriner hekimler, kentteki tek tırnaklı hayvanlara mikroçip uygulamasıyla kimliklendirme yapıyor.

İlçe Tarım ve Orman Müdürü Yavuz Ünüvar, yaptığı açıklamada, mikroçip uygulamasıyla Seydişehir'deki tek tırnaklı hayvanların (at, eşek, katır) hareketlerinin izlenmesi, hastalıklarının kontrolü, takip ve istatistik kayıtlarının tutulacağını belirtti.

Hayvanlarına mikroçip taktıran Gülay Bilginer de tek tırnaklı hayvanlara yapılan kimliklendirme çalışmasının başarılı bir uygulama olduğunu ifade etti.

-Karapınar şoförler odası başkanı Bozu, toprağa verildi

Karapınar'da vefat eden Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Yaşar Bozu, (54) defnedildi.

İlçede büyük üzüntü yaratan vefatın ardından Bozu'nun cenazesi, Apak Mezarlığı'nda kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi.

Cenaze törenine, Bozu'nun ailesi ve yakınları ile Karapınar Belediye Başkanı Mehmet Yaka, Konya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Muharrem Karabacak, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

 

 

 

 

 

Konya'dan Kısa Kısa

Konya'dan Kısa Kısa

Konya'dan Kısa Kısa

Konya'dan Kısa Kısa

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber