Konya, Karaman, Aksaray ve Niğde Bölgesinde Hava Durumu

Konya, Karaman, Aksaray ve Niğde Bölgesinde Hava Durumu

Bölgede yağmurla karışık yer yer kar yağışı bekleniyor

Parçalı ve çok bulutlu, yağmurlu, öğle saatlerinden itibaren bölge genelinin karla karışık yağmur ve kar yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

Hava Sıcaklığı, Önümüzdeki Geceden İtibaren Düşeceği Tahmin Ediliyor.

Rüzgar, öğle saatlerine kadar güney yönlerden, öğle saatlerinden sonra kuzey yönlerden kuvvetli (39-61 km/saat) ve zaman zaman kuvvetli fırtına (75-88 km/saat) şeklinde eseceği tahmin edilmektedir.

Kuvvetli Rüzgar, Kar Yağışı ve Hissedilir Derecede Sıcaklık Düşüşü Bekleniyor!

RÜZGAR; Bölge genelinde (Konya, Karaman, Niğde ve Aksaray) bugün öğle saatlerine kadar ki periyotta güney yönlerden, öğle saatlerinden 19.01.2018 Cuma günü sabah saatlerine kadar olan periyotta ise kuzey yönlerden kuvvetli (39-61 km/saat) ve zaman zaman kuvvetli fırtına (75-88 km/saat) şeklinde eseceği tahmin edilmektedir.

YAĞIŞ    : Yağmur şeklinde başlayacak yağışların, öğle saatlerinden itibaren bölge geneli (Konya, Karaman, Niğde ve Aksaray) karla karışık yağmur ve kar şeklinde görüleceği tahmin ediliyor. Rüzgarın etkisiyle zaman zaman tipi şeklinde olan kar yağışının Karaman, Niğde ve Aksaray çevrelerinde yer yer etkili olacağı tahmin edilmektedir.

SICAKLIK              : Kar yağışı ile birlikte sıcaklıkların hissedilir derecede azalacağı ve 19.01/2018 Cuma günü mevsim normallerinin 3 ila 6 derece azalması bekleniyor. Başlama - Bitiş Zamanı               18/01/2018 06.00 Lokal - 19/01/2018 12.00 Lokal Oluşması Muhtemel Riskler Ulaşımda Aksamalar-Çatı Uçması-Ağaç veya Direklerin Devrilmesi- Buzlanma ve Don- Soba ve Doğalgaz Kaynaklı Baca Gazı Zehirlenmeleri

Karaman Hava Durumu

karaman-001.jpg

Konya Hava Durumu

konya.jpg

Aksaray Hava Durumu

aksaray-001.jpg

Niğde Hava Durumu

nigde-001.jpg

Kaynak:Karaman Habercisi - Karaman Haber Merkezi

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber