Konya Karaman Yolunda Trafik Kazası

Karaman Konya Yolunun 20.kilometresinde Meydana Gelen Kazada 3 Araç Hasar Gördü. Bir Kişi Hafif Şekilde Yaralandı.

Karaman’da dün gece saatlerinde meydana gelen trafik kazası Kazımkarabekir’den Karaman’a gelişte yaşandı.

3 aracın olay yerinde bir aracında kaza mahallinden geçerken lastiğine parça batması sonucu etkilendiği kazada bir kişi hafif şekilde yaralandı.

Yaşanan trafik kazasında Kazımkarabekir’den Yollarbaşı’na gitmekte olan 70 AS 803 plakalı Renault marka araç, aynı istikamette önünde gitmekte olan, 42 HM 498 plakalı Toyata marka araca çarptı.

Araç sürücüleri araçlarından inerek ne olduğunu anlamaya çalıştıkları sırada yoldan geçmekte olan 33 AEP 682 plakalı Ford marka araç 42 plakalı otomobile çarptı.

İki farklı aracın çarpmasıyla adeta hurdaya dönen otomobilin sürücüsü E.B. hafif şekilde yaralı olarak Karaman Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Kaza sonrası ulaşımın tek şerite düştüğü yolda trafik ve jandarma ekipleri çalışma yaptı. Kazaya karışan araçların yol dışı edilmesinin ardından trafik normale döndü.

img-8441.jpg

img-8447.jpg

img-8449.jpg

img-8451.jpg

img-8454.jpg

img-8457.jpg

img-8459.jpg

img-8476.jpg

Kaynak:Karaman Haberleri

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber