'Konya Şeker Dünyanın En Büyük 5 Gıda Şirketinden Birisi Olacak'

'Konya Şeker Dünyanın En Büyük 5 Gıda Şirketinden Birisi Olacak'

Pankobirlik Genel Başkanı Recep Konuk, Beyşehir ve Seydişehir’de üreticilerle bir araya geldi.

Konya Pancar Ekicileri Kooperatifi 65. Seçimli Olağan Genel Kurul çalışmaları çerçevesinde burada çiftçilere hitap eden Başkan Konuk, “unun kaynağı bizim tarlalarımızdı, şeker bizim elimizdeydi, yağ bizim ürettiklerimizden sıkılıyordu ama helvayı başkaları karıyordu.

Şimdi unu şekeri yağı üreten helvayı da karıyor. Yani zahmetini çeken rahmetine de ortak olabiliyor. Bugün Torku ürünleri 100’e yakın ülkede satılıyor. Bu Konya Ovasındaki üretimin güvencesidir” dedi.

KONYA ŞEKER OLMASA ÇİFTÇİNİN HALİ NİCE OLURDU?

AK Parti Karaman Milletvekili, TBMM Tarım, Orman ve Köyişleri Komisyonu Başkanı, Pankobirlik Genel Başkanı Recep Konuk, Konya Pancar Ekicileri Kooperatifinin 65. Seçimli Olağan Genel Kurul’u çalışmaları çerçevesinde Beyşehir ve Seydişehir’i ziyaret etti.

Bölge çiftçileri tarafından coşkuyla karşılanan Başkan Recep Konuk Beyşehir’de ve Seydişehir’de bölge çiftçisine seslendi. Bölgede bulunan sivil toplum kuruluşu temsilcilerinin yoğun ilgi gösterdiği toplantılara, ilçe belediye başkanları da katıldı.

Beyşehir girişinde çiftçiler uzun konvoyla Başkan Recep Konuk’u karşıladılar.

Çiftçiler Seydişehir ile Beyşehir yolunda Başkan Recep Konuk’un yolunu keserek, “Recep Başkan geldi, bugün bizim bayramımız” diyerek halay çektiler.

Haberin Devamı İçin Tıklayın...

Kaynak:Karaman Habercisi - Karaman Haber Merkezi

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber