Konyaaltı’nda Pandeminin Etkileri Siliniyor

Konyaaltı’nda Pandeminin Etkileri Siliniyor

Konyaaltı Belediyesi, vatandaşın pandemi sürecinde yaşadığı olumsuz etkileri ortadan kaldırmak için Doç.

Konyaaltı Belediyesi, vatandaşın pandemi sürecinde yaşadığı olumsuz etkileri ortadan kaldırmak için Doç. Dr. Veysi Çeri'nin konuşmacı olarak katılacağı "Uyaran Eksikliği ve Otizm" konulu seminer düzenleyecek.

Konyaaltı Belediyesi, "Pandeminin olumsuz etkilerini ortadan kaldırma buluşmaları" çerçevesinde çeşitli etkinlikler düzenleyerek vatandaşları bilgilendiriyor. Geçtiğimiz günlerde vatandaşların yoğun katılımıyla "Teknoloji Bağımlılığı" konusunu ele alarak başlayan buluşmalar, "Uyaran Eksikliği ve Otizm" başlıklı seminer ile devam edecek. Çocuk ve Genç Psikiyatristi Doç. Dr. Veysi Çeri'nin konuşmacı olarak katılacağı seminer 11 Aralık Pazar günü saat 14:00'te Nazım Hikmet Fuar ve Kongre Merkezi'nde başlayacak. İnsanların pandemi sürecinde özellikle psikolojik olarak birçok sıkıntı yaşadığını ve bu sıkıntıların kısa vadede çözümünün zor olduğunu ifade eden Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen, "Konyaaltı Belediyesi olarak vatandaşlarımızın, yaşadığı her türlü sıkıntıda yanlarında olmaya gayret ediyoruz. Sağlık da bu konuların en başında geliyor. Özellikle gençlerimiz ve çocuklarımız olmak üzere, bütün vatandaşlarımız için etkinlikler düzenlemeye devam edeceğiz. Ücretsiz etkinliğimize herkesi davet ediyorum" dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber