Konya’da 145 Kök Kenevir Ele Geçirildi

Konya’da 145 Kök Kenevir Ele Geçirildi

Konya'da polis ekipleri tarafından gerçekleştirilen operasyonda müstakil bir evin bahçesine kurulan serada yetiştirilen 145 kök Hint keneviri ele geçirildi.

Konya'da polis ekipleri tarafından gerçekleştirilen operasyonda müstakil bir evin bahçesine kurulan serada yetiştirilen 145 kök Hint keneviri ele geçirildi. Olayla ilgili 1 kişi tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Edinilen bilgiye göre, Konya İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri zehir tacirleri ve sokak satıcılarının yakalanmasına yönelik saha çalışmalarını sürdürüyor. Çalışmalarda merkez Meram ilçesi Ayanbey Mahallesinde bir şahsın evinin bahçesinde Hint keneviri yetiştirdiği bilgisine ulaşıldı. Bunun üzerine harekete geçen polis, adrese baskın düzenledi. Müstakil evde arama yapan ekipler bahçe içerisine kurulan sera içerisinde Hint keneviri yetiştirildiğini belirledi. Yapılan kontrollerde bahçede ve sera içerisinde toplam 145 kök Hint keneviri ele geçirildi. Hint kenevirinin yanı sıra ikamet içerisinde çeşitli bölmelere zulalanmış vaziyette yaklaşık 1,5 kilogram esrar maddesi, uyuşturucu maddeyi tartmak için kullanılan 1 adet terazi ve 1 adet ruhsatsız tabanca ele geçirildi. Olayla ilgili S.O. gözaltına alındı. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şahıs, çıkarıldığı adli makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Konya’da 145 Kök Kenevir Ele Geçirildi

Konya’da 145 Kök Kenevir Ele Geçirildi

İlgili Haberler

Kaynak:Konya Haberleri

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber