Konya'da Alkollü Şahıs 8 Araca Zarar Verdi

Konya'da Alkollü Şahıs 8 Araca Zarar Verdi

Konya'da Alkollü Şahıs 8 Araca Zarar Verdi

Konya'nın Beyşehir ilçesinde park halindeki araçların camlarını kırdığı öğrenilen alkollü şahıs yakalandı.

Beyşehir ilçesinde Hacıakif Mahallesi Özdilek Caddesi'nde park halindeki bazı araçların camlarının kırıldığı ihbarları üzerine harekete geçen İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, kısa sürede çalışmalarına başladı.

Polis ekipleri, gece saatlerinde park halindeki minibüs, hafif ticari araç ve otomobil olmak üzere 8 aracın camlarının kaldırım taşıyla kırıldığını saptadı.

Görgü tanıklarının ifadeleri ve ihbarlar doğrultusunda Kent Güvenlik Yönetim Sistemi ve güvenlik kamerası görüntülerini inceleyen ekipler, şüpheli E.C'yi (17) gözaltına aldı.

Emniyete götürülen E.C'nin ifadesinde "Alkollüydüm." diyerek suçlamaları kabul etmedi.

Sokağa çıkma kısıtlaması ihlalinden ceza kesilen şüpheli serbest bırakıldı

Polisteki işlemleri tamamlanan ve "mala zarar verme" suçundan adliyeye sevk edilen E.C, savcılık ifadesinin ardından serbest bırakıldı.

Öte yandan, E.C'ye sokağa çıkma kısıtlaması ihlalinden para cezası uygulandı.

Şüpheli, gazetecilerin "Neden yaptınız?" sorusu üzerine gülümsedi.

20210313-2-47313803-63336912-web.jpg

20210313-2-47313803-63336913-web.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber