Konya'da Asker Eğlencesinde Tehlikeli Sürüş

Konya'da Asker Eğlencesinde Tehlikeli Sürüş

Konya'nın Meram ilçesinde Alakova Mahallesi'nde bir asker eğlencesinde, 42 BR 375 plakalı bir otomobil, kalabalığın arasında durarak sürücüsü tarafından tam gaz lastik yakıldı.

Konya'da asker eğlencesi sırasında bir sürücü, kalabalığı umursamadan otomobili ile tam gaz lastik yakarak ortalığı dumana boğdu.

Olay, geçtiğimiz akşam saatlerinde merkez Meram ilçesi Alakova Mahallesi'nde meydana geldi.

Sürücünün kalabalığı umursamadan gerçekleştirdiği tehlikeli manevra, o anlarda bulunan bir vatandaş tarafından kaydedildi.

Edinilen bilgiye göre, mahallede sokak ortasında yapılan bir asker eğlencesinde 42 BR 375 plakalı otomobil kalabalığın arasında durdu. Kalabalığı umursamayan sürücü, otomobiliyle tam gaz lastik yakarak aracın kapısını açıp dumanları izledi. O anlar ise eğlencede bulunan bir vatandaş tarafından görüntülendi.

Asker Eğlencesinde Tam Gaz Lastik Yaktı

Asker Eğlencesinde Tam Gaz Lastik Yaktı

Asker Eğlencesinde Tam Gaz Lastik Yaktı

İlgili Haberler

Kaynak:Konya Haberleri

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber