Konya'da Feci Kaza : 3 Ölü 3 Yaralı

Konya'da Feci Kaza : 3 Ölü 3 Yaralı

Konya'da Refüjü Aşıp Karşı Şeride Geçen Otomobildeki 3 Kişi Öldü, 3 Kişi Yaralandı

Konya'da meydana gelen aynı aileden 3 kişi hayatını kaybettiği trafik kazasında, 3 kişi ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldı.

Orhan Karaca idaresindeki 35 ARY 834 plakalı otomobil, Konya-Aksaray kara yolunun 3. kilometresinde sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu refüjdeki yön levhası direğine çarparak, karşı şeride gsavruldu.

Kazada, otomobilde bulunan 11 yaşındaki Muhammet Emin Karaca olay yerinde hayatını kaybetti. Karaca'nın cenazesi Konya Şehir Hastanesi morguna kaldırıldı.

Sürücü Orhan Karaca ile otomobilde bulunan ve durumları ağır olan Hatice, Tuğba, Azra ve Emirhan Karaca ambulanslarla çeşitli hastanelere kaldırıldı.

Orhan ve Emirhan Karaca da tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Durumları ağır olan 3 yaralının tedavileri devam ediyor.

Konya'da Feci Kaza : 3 Ölü 3 Yaralı

Konya'da Feci Kaza : 3 Ölü 3 Yaralı

Kaynak:Konya Haberleri

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber