Konya'da Sahte İçki İmalathanesine Baskın

Konya'da Sahte İçki İmalathanesine Baskın

Konya'nın Ereğli ilçesinde polis ekipleri yılbaşı öncesi satışa sunulmak üzere sahte içki üretimi yapılan imalathaneye baskın yaptı.

Edinilen bilgiye göre, Ereğli İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro görevlilerince yapılan araştırmalarda Yunuslu Mahallesinde bir evde sahte alkollü içki üretimi yapıldığı bilgisi alınması üzerine polis ekipleri harekete geçti. Ekiplerin adreste yaptığı aramada alkollü içki yapımında kullanılan 14 adet damacana düzeneği, 1 adet düdüklü tencere ve varil kullanılarak hazırlanmış damıtım düzeneği, 5 şişe sahte rakı, 1 adet alkol derecesini ölçmeye yarayan alet, 3 adet 5 litrelik bidon içerisinde sahte şarap ve 1 adet ruhsatsız av tüfeği ele geçirildi. Konu ile ilgili sahte içki üretimi yapan E.Ö. isimli şahıs ekiplerce yakalandı.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber