Konya’da Silah Operasyonu

Konya’da Silah Operasyonu

Konya'nın Beyşehir ilçesinde jandarmanın düzenlediği operasyonda, bir evde çok sayıda silah ele geçirildi.

Alınan bilgiye göre, Konya İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince, Beyşehir Cumhuriyet Savcılığından alınan arama kararına istinaden S.Ö'nün (79) evinde ve eklentilerinde arama yapıldı.

Aramada, 6 adet yivsiz av tüfeği, 13 adet kurusıkı ses tabancası, 18 adet kurusıkı tabanca şarjörü, 10 adet av tüfeği şarjörü, 11 adet yivsiz av tüfeği gövdesi, 4 adet yiv ve set açılmış tabanca namlusu ile 2 adet kurusıkı tabanca üst kapağı ele geçirildi.

Cumhuriyet Savcısının talimatı ile ele geçirilen malzemeler muhafaza altına alınırken, şüpheli olarak S.Ö. ve torunları B.Ö. ve M.E.Ö'nün ifadeleri alındı. Şüpheli S.Ö. ve torunları daha sonra serbest bırakıldı.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber