Konya’da Sobadan Sızan Gazdan Hayatını Kaybedenlerin Sayısı 3’e Yükseldi

Konya’da Sobadan Sızan Gazdan Hayatını Kaybedenlerin Sayısı 3’e Yükseldi

Konya'da 7 yaşındaki çocuğun sobadan sızan gazdan zehirlenerek hayatını kaybettiği olayda bir acı haber daha geldi.

Konya'da 7 yaşındaki çocuğun sobadan sızan gazdan zehirlenerek hayatını kaybettiği olayda bir acı haber daha geldi. Hastanede tedavisi devam eden 2 ve 5 yaşındaki kardeşler de hayatını kaybetti.

Olay, önceki gün saat 15.30 sıralarında merkez Selçuklu ilçesi İhsaniye Mahallesi Ertuğrul Sokak'ta bulunan 4 katlı bir apartmanın 1. katında yaşandı. Edinilen bilgiye göre, dairede yaşayan Suriye uyruklu aileden haber alamayan komşuları bir yakınlarını aradı. Bunun üzerine eve gelen ailenin yakını, kapıyı açtığında Şuruk A. (20), Fatima T. (64), A.E.M. (30), 2 yaşındaki Fatma Zehra Acuz, 5 yaşındaki Zekeriya Acuz ve 7 yaşındaki Adnan Acuz'u hareketsiz vaziyette buldu. İhbar üzerine adrese sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Adrese gelen ekiplerin yaptığı ilk kontrolde ailenin sobadan sızan karbonmonoksit gazından zehirlendiği tespit edildi. Aile fertleri ambulanslarla hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı. Durumu ağır olan Fatma Zehra Acuz kaldırıldığı Konya Numune Hastanesinde kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Olaydan 2 gün sonra Konya Şehir Hastanesinde tedavisi devam eden 5 yaşındaki Zekeriya Acuz ile 7 yaşındaki Adnan Acuz da yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatlarını kaybetti.

Olayla ilgili tahkikat sürüyor.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber