Konya'da Tırın Önünde Zikzak Çizen Otomobil Sürücüsü Kamerada

Konya'da Tırın Önünde Zikzak Çizen Otomobil Sürücüsü Kamerada

Konya'da seyir halindeki bir tırın önünde önce fren yapan, daha sonra ise zikzak çizerek trafiği tehlikeye düşüren otomobil sürücüsünün tehlikeli hareketleri saniye saniye kaydedildi.

Polis ekipleri tarafından yakalanan sürücüye 5 bin 451 lira idari para cezası uygulandı.

Alınan bilgiye göre, akşam saatlerinde Ankara Yolu Caddesi üzerinde seyir halinde olan bir otomobil sürücüsü, aynı yönde seyir halinde olan tırın önünde fren yaptıktan bir süre sonra, tıra yol vermeyerek yolda zikzaklar çizdi. Otomobil sürücüsünün tehlikeli hareketleri tır sürücüsü tarafından saniye saniye görüntülendi. Görüntülerde, seyir halindeki otomobil sürücüsünün arkasından gelen ve kendisini sollamak isteyen tırın önünde fren yapması, daha sonra tır sürücüsünün diğer şeride geçmesini engelleyerek tır önünde zikzak çizmesi yer alıyor. Tır sürücüsünün uyarılarını dikkate almayan ve trafik güvenliğini tehlikeye atmaya devam eden sürücünün, bir süre sonra başka bir istikamete yönelerek gözden kaybolduğu görülüyor.

İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri otomobil sürücünü belirlemek için çalışma başlattı. Yapılan çalışmada otomobil tespit edilerek sürücüsü N.G.'ye ulaşıldı. Sürücüye Karayolları Trafik Kanunu'nun "makas atmak', "saygısızca araç kullanmak ve sürekli sol şerit ihlali" maddelerinden toplam 5 bin 451 lira cezai işlem uyguladı.

Tırın Önünde Zikzak Çizen Otomobil Sürücüsü Kamerada

Tırın Önünde Zikzak Çizen Otomobil Sürücüsü Kamerada

Tırın Önünde Zikzak Çizen Otomobil Sürücüsü Kamerada

Kaynak:Konya Haberleri

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber