Konya’da Uyuşturucu Operasyonu

Konya’da Uyuşturucu Operasyonu

"Konya'da Büyük Uyuşturucu Operasyonu: 26 Bin 900 Hap ve 260 Gram Eroin Ele Geçirildi, 13 Şüpheli Gözaltına Alındı"

Konya'da polisin uyuşturucu satıcılarına yönelik gerçekleştirdiği çalışmalarda 26 bin 900 adet uyuşturucu hap, 260 gram eroin maddesi ve bir miktar uyuşturucu madde üretiminde kullanılan ham madde ele geçirildi. Olaylarla ilgili 13 şüpheli gözaltına alındı.

Edinilen bilgiye göre, Konya Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Narkotik Şube Müdürlüğü ekiplerinin, gençleri zehirlemek için uyuşturucu ticareti ve sokak satıcılığı yapan şahıslara yönelik yürüttüğü çalışmalar devam ediyor. Bu çerçevede, merkez Karatay ilçesi Tatlıcak Mahallesi, Hacıibalı Mahallesi, Selçuklu ilçesi Selahattin Eyyübi Mahallesi ve Beyhekim Mahallesinde uyuşturucu ticareti yapıldığı tespit edilen 2 ev ve 4 araçta arama yapıldı. Yapılan aramalarda, 26 bin 900 adet uyuşturucu hap, 260 gram eroin maddesi ve bir miktar uyuşturucu madde üretiminde kullanılan ham madde ele geçirildi. "Uyuşturucu madde ticareti yapmak, nakletmek ve kullanmak" suçlarından gözaltına alınan 13 şüpheli emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Emniyet Müdürlüğü yetkilileri tarafından yapılan açıklamada, zehir tacirleriyle yapılan kararlı mücadelenin sokaklar temizlenene kadar aralıksız sürdürüleceği ifade edildi.

Konya’da Uyuşturucu Operasyonu

Konya’da Uyuşturucu Operasyonu

İlgili Haberler

Kaynak:Konya Haberleri

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber