Konya’da Uyuşturucu Satıcısı Kuaför Yakalandı

Konya’da Uyuşturucu Satıcısı Kuaför Yakalandı

Konya'da narkotik polisi tarafından bir kuaföre yapılan operasyonda 140 adet uyuşturucu hap ve bir miktar esrar ele geçirildi.

Konya'da narkotik polisi tarafından bir kuaföre yapılan operasyonda 140 adet uyuşturucu hap ve bir miktar esrar ele geçirildi. Gelen bazı müşterilere uyuşturucu sattığı tespit edilen kuaför tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Edinilen bilgiye göre, Konya Emniyetinin zehir tacirlerine yönelik operasyonları devam ediyor. Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri merkez Selçuklu ilçesi Malazgirt Mahallesinde bulunan bir kuaförü takibe aldı. Şüpheli kuaförün iş yerinde uyuşturucu bulundurduğunu ve gelen bazı müşterilere satış yaptığını tespit eden ekipler operasyon düzenledi. Yapılan operasyonda şüpheli T.B. yakalanarak gözaltına alındı. İş yerinde detaylı arama yapan polis ekipleri 140 adet uyuşturucu hap ve bir miktar esrar maddesi ele geçirdi. Daha önceden de cinsel taciz, kasten yaralama, oto hırsızlığı gibi hakkında çok sayıda suç kaydı bulunan T.B., emniyetteki işlemlerinin ardından sevk edildiği adli makamlarca "uyuşturucu madde kullanmak veya bulundurmak ve uyuşturucu madde ticareti yapmak" suçlarından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Kaynak:Konya Haberleri

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber