Konya’da Zehir Tacirlerine Operasyon

Konya'da Büyük Çaplı Uyuşturucu Operasyonu

Konya Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, gençleri zehirlemekle suçlanan uyuşturucu tacirlerine yönelik gerçekleştirdikleri operasyonlarda önemli bir başarı elde etti. Operasyonlarda çok sayıda uyuşturucu madde ele geçirilirken, 10 şüpheli gözaltına alındı.

Alınan bilgiye göre, Konya il merkezinde gerçekleştirilen operasyonlarda, toplamda yaklaşık 15 kilogram esrar, 122 gram metamfetamin, 783 adet uyuşturucu hap, 78 gram sentetik kannabinoid, 2 adet hassas terazi, 1 adet ruhsatsız tüfek ve 1 adet ruhsatsız tabanca bulundu.

4 ayrı operasyon sonucu yakalanan 10 şüpheli adliyeye sevk edildi. Yapılan mahkeme kararının ardından 5 şüpheli tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Öte yandan, Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, uyuşturucu madde kullanma, imal ve ticareti suçlarından kesinleşmiş hapis cezası ve yakalama kararı bulunan 10 şahsı da yakalayarak adalet önüne çıkardı.

Konya’da Zehir Tacirlerine Operasyon

Konya’da Zehir Tacirlerine Operasyon

Konya’da Zehir Tacirlerine Operasyon

Konya’da Zehir Tacirlerine Operasyon

İlgili Haberler

Kaynak:Konya Haberleri

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber