Konya'dan Afet Bölgelerine Destek Sürüyor

Konya'dan Afet Bölgelerine Destek Sürüyor

Konya Büyükşehir Belediyesi, Karadeniz bölgesinde aşırı yağışların neden olduğu sel ve su baskınlarının ardından çalışmalara destek veriyor.

Konya Büyükşehir Belediyesi, Karadeniz bölgesinde aşırı yağışların neden olduğu sel ve su baskınlarının ardından çalışmalara destek olmak amacıyla Kastamonu'da 5, Sinop'ta 4 araç ve ekiplerle çalışmalara devam ediyor.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamada, Konya Büyükşehir Belediyesi'nin, Batı Karadeniz'de meydana gelen sel felaketi sonrası bölgeye araç ve ekip desteğinin devam ettiği bildirildi.

Açıklamada, Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay'ın şu ifadelerine yer verildi:

"Türkiye'yi derinden etkileyen sel felaketlerinin ardından afet bölgelerindeki mücadelelere katılarak yaraların sarılması için ne gerekiyorsa yapmaya devam ediyoruz. Muğla'da 3, Sinop'ta 4, Kastamonu'da da 5 ekip ve araçlarla görevdeyiz. Kastamonu’da ihtiyaç duyulan 25 menfezi gece yola çıkardık. Konya olarak afet bölgelerine destek olmaya devam ediyoruz. Bundan sonra da devam edeceğiz. Devletimiz ve milletimizle el ele verdik, üstesinden geleceğiz Allah'ın izniyle."

Konya'dan Afet Bölgelerine Destek Sürüyor

Kaynak:Konya Haberleri

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber