Konya'dan Karaman'a Giden Vatandaş Ölümle Burun Buruna Geldi

Konya'dan Karaman'a Giden Vatandaş Ölümle Burun Buruna Geldi

Dün meydana gelen trafik kazası Karaman Konya yolunda yaşandı

Karaman’da yön levhasına çarpan hafif ticari aracın sürücüsü direksiyon mahallinde sıkıştı. Sıkışan sürücüyü kurtarabilmek için itfaiye, güvenlik güçleri ve vatandaşlar adeta seferber oldu. 

Kaza, saat 17.45 sıralarında Karaman-Konya karayolunun 29. kilometresinde meydana geldi.

Alınan bilgiye göre, Galip Uysal (29) yönetimindeki 42 ABH 910 plakalı hafif ticari araç, Konya’dan Karaman istikametine seyir halindeyken sürücüsünün direksiyon hakimiyeti kaybetmesi sonucu yol kenarındaki demir yön levhasına çarptı. 

Araçta sıkışan sürücü için ilk olarak sağlık görevlileri ve yoldan geçen diğer sürücüler seferber oldu. Daha sonra Karaman İtfaiyesinden yardım istendi. Olay yerine gelen itfaiye ekibi, sürücüyü kısa sürede sıkıştığı yerden kurtardı. İki ayağı da kırık olan ve baygın haldeki sürücü ambulansla hemen Karaman Devlet Hastanesine götürüldü. 
Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.
 
 

Karaman Konya Yolunda Trafik Kazası

Karaman Konya Yolunda Trafik Kazası

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber