Konyalılar ve Karamanlılardan Teröre Ortak Tepki

Konyalılar ve Karamanlılardan Teröre Ortak Tepki

İstanbul ve Kayseri'deki terör saldırıları, çeşitli sivil toplum kuruluşu üyelerince lanetlendi.

Aralarında Rumeli, Konya ve Karamanlı dernek ve vakıf üyelerinin bulunduğu grup, Dolmabahçe Bezm-i Alem Valide Sultan Camisi önünde toplanarak Şehitler Tepesi'ne yürüdü.

Konyalı Sanayici ve İşadamları Derneği Başkanı Mustafa Büyükdede, yaptığı ortak basın açıklamasında, Türkiye'nin varlığını istemeyenlerin ülke üzerinde oyunlar oynadığını söyledi.

Oyunların tarihte olduğu gibi yeniden bozulacağını ifade eden Büyükdede, "Şehitler Tepesi artık boş değildir. Toprağın kahramanları onları beklemektedir. Türk bayrağımız sonsuza kadar dalgalanacaktır." dedi.

İstanbul Karamanlılar Derneği Başkan Rafet Akdaş da katılımlarından dolayı tüm hemşerilerimize teşekkür ederek milli birlik ve beraberlik içinde bugünlerinden atlatılarak daha güzel bir Türkiye’de yaşanacağını ifade etti.

 Grup, açıklamanın ardından saldırının gerçekleştirildiği bölgeye karanfil bıraktı ve dua etti.

Öte yandan protestoya, AK Parti İstanbul Milletvekili Abdullah Başcı da katıldı.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber