Konya'nın Ereğli İlçesinde Çıkan Yangın'da 10 İş Yeri Kullanılmaz Hale Geldi

Konya'nın Ereğli İlçesinde Çıkan Yangın'da 10 İş Yeri Kullanılmaz Hale Geldi

Konya’nın Ereğli ilçesinde bir iş merkezinde çıkan yangında yaklaşık 10 iş yeri kullanılamaz hale gelirken, yangına müdahale eden itfaiye ekipleri de dumandan etkilendi.

Yangın, akşam saatlerinde Konya’nın Ereğli ilçesi İstasyon Caddesi üzerinde çıktı.

Cadde üzerinde bulunan iş merkezinden dumanların yükseldiğini fark eden vatandaşlar durumu itfaiye, polis ve sağlık ekiplerine bildirdi.

Kısa sürede olay yerine ulaşan itfaiye ekipleri yükselen alevlere müdahale etti. Bu sırada iş yerlerinin yandığını gören, iş yeri sahipleri camları kırarak yangına müdahale etmeye çalıştı. İş merkezinde bulunan bir tatlıcının ise yangından tatlılarını kurtarmaya dikkat çekti.

Alevlere müdahale eden itfaiye ekipleri erlerinden bazıları ise dumandan etkilendi.

Olay yerinde bulunan vatandaşlar ise dumandan etkilenen itfaiye erlerine ayran ikram etti. Yangın iş merkezi üzerinde bulunan otele sıçramadan iki saatlik bir çalışmanın ardından kontrol altına alındı. İş merkezlerindeki yangında büyük çapta maddi hasar meydana geldi.

Yangınla ilgili soruşturma başlatıldı. 

Konya'nın Ereğli İlçesinde Çıkan Yangın'da 10 İş Yeri Kullanılmaz Hale G

Konya'nın Ereğli İlçesinde Çıkan Yangın'da 10 İş Yeri Kullanılmaz Hale G

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber