Konya’ya Şehit Ateşi Düştü

Konya’ya Şehit Ateşi Düştü

Siirt’in Pervari ilçesinde operasyona giden araç uçurumdan yuvarlandı 2 asker şehit oldu.

Konya’nın Seydişehir ilçesine acı haber Siirt Pervari’den geldi.

Operasyon bölgesine asker sevk eden araç uçurumdan yuvarlandı. 2 Mehmetçik şehit oldu.

Jandarma Uzman Çavuş Burak Aydoğan'ın (26) memleketi Konya'nın Seydişehir ilçesinde baba ocağına acı haber verildi.

Şenpazar Gürpelit köyü nüfusuna kayıtlı Hüseyin Aydoğan'ın oğlu Jandarma Uzman Çavuş Burak Aydoğan'ın şehit olduğu haberi Konya, Seydişehir ilçesinde oturan ağabey Murat Aydoğan'a verildi.

Kardeşinin şehadet haberini alan Aydoğan, gözyaşlarına boğuldu.

Türk bayrağı asılan şehit evine taziye için yakınları ve komşular akın etti.

Burak Aydoğan'ın anne ve babasının yıllar önce boşandığı ve annesi Özlem Akgül'ün Tekirdağ'dan cenaze için Konya'ya gelmek üzere hareket ettiği öğrenildi. 

Şehitlerin her ikisinin de Seydişehir nüfusuna kayıtlı olup; Şehit J.Uzm.Cvş. Burak Aydoğan’ın naaşı Siirt'ten havayoluyla geldikten sonra Seydişehir İlçe Şehitliğine defnedileceği, Seydişehir nüfusuna kayıtlı diğer şehit J.Astsb.Çvş. Celal Özcan'ın ise ailesinin yaşadığı Antalya ilinde defnedileceği öğrenildi.


 

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber