Konya’ya Şehit Ateşi Düştü

Konya’ya Şehit Ateşi Düştü

Acı haber Doğu Karadeniz’den geldi

Giresun’da Güce İlçe kırsalında arama tarama faaliyetlerini sürdüren güvenlik güçleri, bu sabah Kavaklıbel mevkisinde bir grup bölücü terör örgütü mensubu ile karşılaştı.

Çıkan çatışmada Konyalı Jandarma Uzman Çavuş Ali Cevizci (24) ağır yaralanırken, örgüt mensupları ormanlık alana kaçtı.

Yaralı askerimiz, Güce Devlet Hastanesinde yapılan ilk müdahalenin ardından helikopter ambulans ile Tirebolu Devlet Hastanesi'ne sevk edildi. Burada yapılan tüm müdahalelere rağmen Konya'nın Ilgın ilçesi nüfusuna kayıtlı Jandarma Uzman Çavuş Ali Cevizci kurtarılamayarak şehit oldu.

1,5 Aylık Evladına Doyamadı

Giresun'daki çatışmada şehit olan Jardarma Uzman Çavuş Ali Cevizci'nin evli ve 1,5 aylık bir bebek babası olduğu öğrenildi. Yaklaşık 3 yıldır askerlik görevini yürüten Cevizci'nin bir de kız kardeşinin olduğu belirtildi.

Acı haber şehit askerimizin Ilgın ilçesindeki baba ocağına ilçe kaymakamı, belediye başkanı ve askeri yetkililer tarafından verildi.

kn1-001.jpgkn2.jpg

 

Kaynak:Karaman Habercisi - Karaman Haber Merkezi

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber