Korkudan Kur’an-ı Kerim’i de Atmışlar

Korkudan Kur’an-ı Kerim’i de Atmışlar

Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde denize atılmış çok sayıda Kuran-ı Kerim ile dini içerikli kitaplar bulundu. Benzer olay Karaman’da da yaşandı.

Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde denizden çok sayıda Kur’an-ı Kerim ve dini içerikli kitap çıktı. Denizden toplanan kitaplar Çorlu Müftülüğü tarafından alındı.

Çorlu İlçesi'nin Marmara Denizi kıyısında bulunan Yenice sahilinde yürüyüş yapan vatandaşlar torbalar halinde denize atılmış çok sayıda dini içerikli kitapları görünce, durumu Çorlu Müftülüğü'ne bildirdi. Müftülük çalışanları hemen sahile giderek denize atılan kitapları sudan çıkarttı. Kur’an-ı Kerim ve dini içerikli kitap da olduğu kitaplar toplanarak torbalara konuldu.

Benzer şekilde Karaman’da bulunan Kur’an-ı Kerim ve dini içerikli kitap fetöcülerin kendilerini gizlemek için her şeyleri attıklarını gösterdi.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber