Köy Muhtarları Taleplerini Dile Getirdi

Köy Muhtarları Taleplerini Dile Getirdi

Muhtarlar toplantısı ilimiz merkeze bağlı 15 köy muhtarı ve ilgili kurum müdürlerinin katılımlarıyla Vali Fahri Meral başkanlığında gerçekleştirildi.

14 Ocak 2020 Salı günü Valilik Toplantı Salonunda gerçekleştirilen 2020 yılının ilk muhtarlar toplantısının açılış konuşmasını yapan Vali Meral, köylerimizin mevcut durumu ve sorunlarının değerlendirileceği toplantının hayırlara vesile olması dileklerinde bulundu.
 
Barutkavuran, Beydili, Burunoba, Çoğlu, Dinek, Eğilmez, Ekinözü, Göztepe, Hamidiye, Kameni, Karacaören, Kılbasan, Kızık, Salur, Sazlıkaya köyü muhtarlarının katıldığı toplantıda tek tek söz alan muhtarlar, yaşadıkları köylerinin mevcut genel durumunun yanı sıra eğitim, sağlık, yol, ulaşım, içme suyu ve köy altyapılarının tamamlanması gibi köy halkının sıkıntı yaşadığı konuların çözümüne ilişkin Vali Fahri Meral’den destek istediler.
 
İlgili kurum müdürlerinin de hazır bulunduğu toplantıda muhtarların sorun ve taleplerini dinleyen Vali Meral, muhtarların köyleriyle ilgili yapacağı çalışmalarda her türlü desteğin verileceğini belirterek köylerdeki mevcut sorun ve sıkıntıların giderilmesi için gereken çalışmaların yapılması noktasında ilgili kurum müdürlerine talimat verdi.
 
Toplantıda, köylerin mevcut sorunlarının çözümü noktasında birlikte hareket etmenin ve çalışmanın önemine değinen Vali Meral, konuşmasında kamu kurum ve kuruluşları tarafından verilen kamu hizmetlerinde herhangi bir sorunun yaşanması durumunda konunun bildirilmesi konusunda muhtarlara uyarılarda bulundu.
 
Toplantının sonunda Vali Fahri Meral, 2020 yılının gerçekleştirilen ilk muhtarlar toplantısının tekrar hayırlara vesile olması temennisinde bulunarak katılımcılara teşekkür ederken, toplantıya katılan muhtarlar, sorun ve taleplerini dinleyerek kendilerine her konuda destek olan Vali Meral’e teşekkür ettiler.

dsc_5860.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber