KSO Başkanı Büyükeğen Avrupa İkincisi Olan Bisikletçiyi Ödüllendirdi

KSO Başkanı Büyükeğen Avrupa İkincisi Olan Bisikletçiyi Ödüllendirdi

Avrupa üçüncüsü olan Ramazan Yılmaz, Konya Sanayi Odası (KSO) Başkanı Mustafa Büyükeğen tarafından ödüllendirildi.

Avrupa Bisiklet Birliği (UEC) tarafından Portekiz'de düzenlenen 23 Yaş Altı ve Gençler Avrupa Pist Şampiyonası'nda puanlı yarış disiplin finalinde Avrupa ikincisi, scratch dalında ise Avrupa üçüncüsü olan Ramazan Yılmaz, Konya Sanayi Odası (KSO) Başkanı Mustafa Büyükeğen tarafından ödüllendirildi.

Bisiklet sporunda Avrupa ikincisi olarak Türkiye'yi temsil eden Yılmaz'ı başarısından dolayı tebrik eden Büyükeğen, "Sporcularımızın Avrupa'da ve dünyada gösterdikleri başarılar bizi son derece mutlu ediyor. Torku Şekerspor Bisiklet Kulübü'nde yetişen, şu anda da Konya Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü'nde spor hayatına devam eden Bisiklet Sporcumuz Ramazan Yılmaz kardeşimiz de Avrupa ikincisi olarak ülkemizi başarılı bir şekilde temsil etmiştir. Ramazan kardeşimize ve kendisinin nezdinde tüm sporcularımıza başarılar diliyorum. Ayrıca Dünya Şampiyonası'na katılacak Ramazan Yılmaz kardeşimizden, dünya birinciliği bekliyoruz" şeklinde konuştu.

Antrenörü İsmail Uğurlu ile birlikte KSO Başkanı Mustafa Büyükeğen'i ziyaret eden genç sporcu Ramazan Yılmaz ise, KSO Başkanı Mustafa Büyükeğen'e desteklerinden dolayı teşekkür ederek, bisiklet sporunda Türkiye'yi en iyi şekilde temsil etmeyi sürdüreceğini söyledi.

Kso Başkanı Büyükeğen Avrupa İkincisi Olan Bisikletçiyi Ödüllendirdi

Kso Başkanı Büyükeğen Avrupa İkincisi Olan Bisikletçiyi Ödüllendirdi

Kso Başkanı Büyükeğen Avrupa İkincisi Olan Bisikletçiyi Ödüllendirdi

İlgili Haberler

Kaynak:Konya Haberleri

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber