Kto’da Meslek Komiteleri İstişare Toplantısı Başladı

Kto’da Meslek Komiteleri İstişare Toplantısı Başladı

"Konya Ticaret Odası (KTO) 18. Meslek Komitesi, Mobilya ve Ağaç Ürünleri İmalatı İçin İstişare Toplantısı Düzenledi"

Konya Ticaret Odası (KTO)'nda, "Mobilya ile Ağaç Ürünleri İmalatı ve Toptan ve Perakende Ticareti" konusunda iştigal eden 18. Meslek Komitesi'nin istişare toplantısı, Komiteye bağlı Oda üyelerinin katılımıyla KTO Meclis Salonu'nda gerçekleştirildi.

Mobilya ve ağaç ürünleri sektörünün sorunları ve çözüm önerilerinin konuşulduğu toplantıda üyeler görüş ve taleplerini Oda yönetimine ilettiler. Toplantının açılış konuşmalarını Konya Ticaret Odası Başkanı Selçuk Öztürk ve 18. Meslek Komitesi Üyesi Mustafa Bayam'ın açılış konuşmalarını yaptığı toplantıda Konya Orman Bölge Müdürü Cafer Bal katılımcıların sorularını cevaplandırdı.

KTO Başkanı Selçuk Öztürk, önceki dönemde yetmiş meslek komitesinin tamamında istişare toplantıları gerçekleştirdiklerini hatırlatarak, yeni dönemde bu toplantı zincirini yeniden planladıklarını söyledi. Başkan Öztürk, "Şehrimiz sektörlerindeki durumu ve üyelerimizin talep ve önerilerini Meslek Komiteleri İstişare Toplantılarımızda değerlendireceğiz. Bu dönemde yine meslek komitesi üyelerimizle bir araya gelerek istişarelerimize devam edeceğiz. 70 komitemizin tamamından üyelerimizle bir araya gelerek sektörleri ile ve işlerini konuşacağımız toplantı zincirimizin ilkini bugün 18. Meslek Komitemizle gerçekleştiriyoruz. İlgili meslek komitelerimizin sektörlerinin sorunlarını burada ele alarak çözümüne ilişkin yerel ve merkezi boyutta çalışmalar yapacağız. Aynı zamanda hem ülkemizin, hem şehrimizin ekonomi gündemindeki gelişmeleri değerlendirerek geleceğe ilişkin öngörülerimizi paylaşacağız" dedi.

Meslek Komitesi İstişare Toplantılarının bir diğer amacının da Konya Ticaret Odası ve iştiraklerinin üyelere verdiği hizmetleri, sağladığı imkanları anlatmak olduğunu belirten Öztürk, "Konya Ticaret Odası üyelerimizin desteği ile son yıllarda ticaret ve sanayimizi geliştirmek adına yaptığı yatırımlarla büyük bir aile haline gelmiştir. KTO Karatay Üniversitemiz, Hava Parkımız, Konya Ticaret Odası Teknoloji Ve Eğitim Kampüsü (KTOTEK) içerisinde yer alan Model Fabrikamız, Dış Ticaret Merkezimiz, Mesleki Eğitim Merkezimiz gibi iştiraklerimiz var. Bu iştiraklerimizi tanıtarak, buralarda verilen hizmetleri, faaliyetleri anlatarak, buralardan üyelerimizin alabileceği hizmetleri aktarmak ve anlatmak olacaktır" diye konuştu.

18. (Mobilya İle Ağaç Ürünleri İmalatı ve Toptan ve Perakende Ticareti) Meslek Komitesi adına Komite Üyesi Mustafa Bayam, sektörün sorunlarına ilişkin bilgiler verdi. Bayam, "Toplantının düzenlenmesinden dolayı Konya Ticaret Odası'na ve Başkanımız Selçuk Öztürk'e teşekkür ediyoruz. Toplantıda görüş ve fikir alış verişi yaparak ahşap ürünleri ve mobilya sektöründe öncü bir konuma nasıl ulaştırabiliriz, mobilya sektöründeki değişim ve fırsatları nasıl daha iyi bir konuma getirebiliriz, her yıl büyüyen sektörden Konya olarak nasıl daha pay alabiliriz, iç ve dış piyasada, devamlılığı sağlayarak farklı ülkelere nasıl ihracat yapabiliriz konularını üyelerimizin katkılarıyla ele alacağız. Düzenlemiş olduğumuz toplantının sektörümüzdeki üyelerimize fayda sağlayacağına inanıyoruz" dedi.

Açılış konuşmaların ardından söz alan üyeler sektörleri ile ilgili talep ve görüşlerini dile getirdi. Konya Orman Bölge Müdürü Cafer Bal katılımcıların sorularını cevaplandırdı.

Kto’da Meslek Komiteleri İstişare Toplantısı Başladı

Kto’da Meslek Komiteleri İstişare Toplantısı Başladı

Kto’da Meslek Komiteleri İstişare Toplantısı Başladı

Kto’da Meslek Komiteleri İstişare Toplantısı Başladı

İlgili Haberler

Kaynak:Konya Haberleri

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber