KTSO Yönetimi , OSB Gezilerini Sürdürüyor

KTSO Yönetimi , OSB Gezilerini Sürdürüyor

Karaman Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Ahmet Çelik, Yönetim Kurulu Başkanı M. Gökhan Alkan, Yönetim Kurulu Üyeleriyle birlikte OSB'deki firmalara yönelik ziyaretlerine devam ediyor.

İlk olarak Ayazlar Soğukhava Deposu'nu ziyaret eden Yönetim Kurulumuz, Muharrem Ayaz ve Gökhan Ayaz ile görüşerek soğukhava hakkında bilgiler aldı. Daha sonra Babaoğlu Tarım'dan Mehmet Küçük ile görüştüler. Sırasıyla Organize Sanayi bölgesinde bulunan, Azra Bisküvi ve Gıda San. A.Ş.'den Mecit Çelik, Atak Ambalaj'dan Kamil Özdağ ve Barem Ambalaj'dan Gürsel Zeybek'i ziyaret ederek istişare ettiler.

Ziyaretler sırasında Firma temsilcileri Oda Yöneticilerine İşletmelerinin tanıtımlarını yaparak faaliyetleri hakkında detay bilgiler verdiler.

Yönetim Kurulu Başkanı M. Gökhan Alkan, firma ziyaretlerinin devam edeceğini belirterek firmalarımızın sıkıntılarını dinlemek ve sorunlarına ortak çözümler bulabilmek için bu ziyaretleri gerçekleştirdiklerini söyledi.

Ziyaretler toplu hatıra fotoğrafları çekilmesi ile sona erdi.

osb-fotograf-3.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber