Küçük Kız Öğrenci İçin Müfettişler Harekete Geçti

Küçük Kız Öğrenci İçin Müfettişler Harekete Geçti

Vali Süleyman Tapsız, sınıfında bulunan kitap dolabının üstüne düşmesi sonucunda ağır yaralanan Leylanur Taş isimli öğrencimizi hastanede ziyaret etti.

Karaman Devlet Hastanesinde tedavisi devam eden talihsiz kazazede Leylanur’un durumu hakkında doktorlardan bilgiler alan Vali Tapsız, böyle talihsiz bir olayın yaşanmasının üzücü olduğunu belirterek, minik öğrencinin ailesine geçmiş olsun dileklerinde bulundu.
 
Ağır yaralanarak hastaneye kaldırılan ve ameliyata alınan öğrencinin hastanedeki tedavisinin sürdüğünü belirten Vali Tapsız, olayla ilgili olarak idari yönden soruşturma yapılabilmesi için iki milli eğitim müfettişinin görevlendirildiğini söyledi. 

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber