Küçükler Masa Tenisi Turnuvası Sona Erdi

Küçükler Masa Tenisi Turnuvası Sona Erdi

Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Faaliyetleri Dairesi Başkanlığı’nın Okul Sporları faaliyet programında yer alan ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü koordinesinde düzenlenen okullararası masa tenisi il birinciliği müsabakaları sona erdi.

Atatürk Spor Kompleksi Kazım Karabekir Spor Salonu’nda düzenlenen okullararası küçükler masa tenisi il birinciliği müsabakaları 14 takımdan yaklaşık 60 sporcunun birincilik mücadelesine sahne oldu. Kızlar ve erkekler kategorilerinde iki gün boyunca bir birinden çekişmeli maçların yaşandığı müsabakalarda sporcuların ortaya koyduğu performans sporseverlerden tam not aldı.

Renkli geçen müsabakalar sonunda erkekler kategorisinde Göktepe Yatılı Bölge Ortaokulu birinci, Fikret Ünlü Yatılı Bölge Ortaokulu ikinci, Mevlana Ortaokulu üçüncü, Ardıçkaya Ortaokulu dördüncü oldu. Kızlar kategorisinde ise 100. Yıl Ortaokulu birinci, Mevlana Ortaokulu ikinci, Zübeyde Hanım Ortaokulu üçüncü, Kemal Reis Ortaokulu ise dördüncü olan takımlar oldu. Kategorilerinde dereceye giren takımlar ileri bir tarihte yapılacak olan grup müsabakalarında Karaman’ı temsil etmeye hak kazandı.

Müsabakalarda dereceye giren takımlara kupa ve madalyaları Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hayati Kısacık, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Şube Müdürleri Mustafa Karadeniz, Osman Selçuk Akbaş ve Okul Sporları İl Temsilcisi Yaşar Çalışkan tarafından verildi.

Masa tenisi müsabakalarına katılan tüm öğrencilere katılımlarından dolayı teşekkür eden Kısacık, Karaman’ı küçükler masa tenisi grup müsabakalarında temsil edecek olan ekiplere başarılar diledi.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber