Kulu İlçesi'nde Yanmış Halde 2 Ceset Bulundu

Kulu İlçesi'nde Yanmış Halde 2 Ceset Bulundu

Konya'nın Kulu ilçesinde, biri kadın, biri erkeğe ait olduğu değerlendirilen yanmış vaziyette 2 ceset bulundu.

Konya'nın Kulu ilçesinde, biri kadın biri erkeğe ait olduğu değerlendirilen yanmış vaziyetteki 2 ceset, bir yol kenarında bulundu. Olay, sabah saatlerinde Konya-Ankara Karayolu üzerinde Acıkuyu Mahallesi kavşağı yakınlarında meydana geldi. Bölgeden geçenlerin ihbarı üzerine olay yerine jandarma ekipleri sevk edildi.

Jandarma ekiplerinin yaptığı incelemede, bir ağacın altında yanmış haldeki 2 ceset tespit edildi. Yapılan değerlendirmeler sonucunda cesetlerin, 30-35 yaşlarında biri kadın biri erkeğe ait olduğu belirlendi. Cesetlerin vurulduktan sonra yakıldığı ve naylonla sarılarak ağacın altına bırakıldığı görüldü. Ancak üzerlerinden herhangi bir kimlik çıkmadı.

Olay yerinde yapılan detaylı incelemelerin ardından cesetler, otopsi için Kulu Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Jandarma ekipleri, olayla ilgili soruşturmayı sürdürüyor ve cesetlerin kimliklerini belirlemek için çalışmalara devam ediyor.

Kulu ilçesinde yaşanan bu olay, bölgede endişe ve tedirginlik yaratmış durumda. Olayın ayrıntılarının soruşturma sonucunda ortaya çıkması bekleniyor.

Konya’da Yanmış 2 Ceset Bulundu

Konya’da Yanmış 2 Ceset Bulundu

Konya’da Yanmış 2 Ceset Bulundu

Konya’da Yanmış 2 Ceset Bulundu

Konya’da Yanmış 2 Ceset Bulundu

İlgili Haberler

Kaynak:Konya Haberleri

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber