Kulu Şoförler Ve Otomobilciler Odasında Genel Kurul

Kulu Şoförler Ve Otomobilciler Odasında Genel Kurul

Konya'nın Kulu ilçe Şoförler ve Otomobilciler Odası 17. Olağan Genel Kurulu yapıldı.

Konya'nın Kulu ilçe Şoförler ve Otomobilciler Odası 17. Olağan Genel Kurulu yapıldı. Genel kurulda mevcut başkan Ömer Dağ güven yeniden başkan seçildi.

Kulu ilçesi Şoförler ve Otomobilciler Odası 17.Olağan Genel Kurulu Belediye Konferans Salonunda yapıldı. Genel kurul programı başkanlık divanı teşekkülü, saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunması ile başladı. Genel kurulda yönetim ve denetim kurulu faaliyet raporları okunması ve müzakeresi, gelir gider hesabının kabulünün ardından seçime geçildi. 260 üyesi bulunan Kulu Şoförler ve Otomobilciler Odasında mevcut başkan Ömer Dağ tek aday olarak girdiği genel kurulda 3. kez seçilerek güven tazeledi. Başkan Ömer Dağ, üyelere desteklerinden dolayı teşekkür ederek, göreve kaldığı yerden daha verimli bir şekilde teşekkür edeceklerini ifade etti.

Kulu Şoförler Ve Otomobilciler Odasında Genel Kurul Heyecanı

Kulu Şoförler Ve Otomobilciler Odasında Genel Kurul Heyecanı

Kaynak:Konya Haberleri

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber