Kuntoğlu´ndan 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü Mesajı

Kuntoğlu´ndan 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü Mesajı

İl Milli Eğitim Müdürü Mevlüt Kuntoğlu 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

İl Müdürü Kuntoğlu 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla yayımladığı mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Büyük fedakârlıklarla görevlerini yerine getiren basın mensuplarımız, kamuoyunu bilgilendirmek ve haberdar etmek için mesleğin tüm zorluklarına rağmen toplumun bilgilendirilmesi bilinciyle görev yapmaktadırlar.

Gelişmiş toplumun vazgeçilmez yapıtaşı olan basın kuruluşları ve gazeteciler; bilinçli ve eğitimli bir toplum için, ülkemizin geleceği ve milletimizin menfaatleri doğrultusunda, ilkeli bir duruşla tarafsız çalışarak halkın haber alma hakkını sağlayan ve toplumun genel talep ile görüşlerini kamuoyuna yansıtma görevini üstlenen önemli unsurlardır.

Toplumu doğru bilinçlendirme sorumluluğu taşıyan gazeteciler, şeffaflık ve ifade özgürlüğü ile insanımızı daha iyiye ulaştırma çabasındalar. Hiçbir çıkar gözetmeksizin bireyin haber alma özgürlüğüne hizmet eden basın mensuplarının, objektif, tutarlı ve kamu yararını gözeten bir hizmet anlayışıyla mesleklerini icra etmeleri büyük önem arz etmektedir. Bu noktada ülkesi ve milleti için zaman mefhumu gözetmeden çalışan basın yayın organları içerisindeki tüm gazetecilerin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü kutlar, meslek hayatlarında başarılar dilerim."

Kaynak:Karaman Habercisi - Karaman Haber Merkezi

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber