Kuntoğlu’ndan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Mesajı

Kuntoğlu’ndan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Mesajı

İl Milli Eğitim Müdürü Mevlüt Kuntoğlu, “23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı” münasebetiyle bir mesaj yayımladı.

İl Müdürü Mevlüt Kuntoğlu yayımladığı mesajında:
“Türkiye Büyük Millet Meclisinin 97. yılında 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı milletçe büyük bir gurur ve heyecanla kutluyoruz.
Meclisimiz, bağımsızlığa gidilen yolda kurtuluş mücadelesinin kalbi olmuş, bu sebeple ‘Gazi Meclis’ unvanını almıştır. Üstlendiği tarihi görev, aradan geçen yıllara rağmen bugün aynı şekilde tekrar etmiştir.


97 yıl önce Türkiye Büyük Millet Meclisinde nasıl ki milletimizi işgalden ve işgalcilerin kuşatmasından kurtaracak irade oluşmuşsa, bugün de 15 Temmuz’da yaşanan girişime karşı milli irade yine istiklaline sahip çıkmış ve milletçe yeni bir destana imza atmıştır.
Sevgili çocuklar, milletimizi ve devletimizi çok daha iyi yerlere taşımak için sizlerin milli değerlerimizle yetişerek çok çalışarak gayret göstereceğinize inancım tamdır.
Meclisimizin ilk Başkanı Gazi Mustafa Kemal’i ve silah arkadaşlarını, tüm kahraman şehit ve gazilerimizi minnetle ve hürmetle yâd ediyorum.
Çocuklarımız ve bütün dünya çocuklarının, vatandaşlarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutluyorum.” ifadelerine yer verdi.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber