Kur’an Bülbülleri Cübbelerini Giydi

Kur’an Bülbülleri Cübbelerini Giydi

İl Milli Eğitim Müdür V. Abdurrahman Kurt ile İl Müftüsü Muhammet Lutfi Ketenci’nin katılımıyla hafızlık proje programı uygulayan Karaman İmam Hatip Ortaokulunda hafızlığını tamamlayan ilk öğrenciler için tören düzenlendi.

Karaman İmam Hatip Ortaokulu konferans salonunda düzenlenen törende programın açılış konuşmasını Okul Müdürü Ümit İbrahim Öztürk yaptı. Öğrencileri için bugün önemli bir gün olduğunu ifade eden Ümit İbrahim Öztürk öğrencilerin yetiştirilmesinde emeği geçen ailelerine ve öğretmenlerine teşekkür etti.

Düzenlenen programda konuşan İl Milli Eğitim Müdür V. Abdurrahman Kurt hafızlığın emek isteyen bir alan olduğuna dikkat çekerek gönülden yapıldığı taktirde başarıya ulaşabileceğini söyledi. Abdurrahman Kurt, “Öğrencilerimizin hafızlık derslerinin yanında diğer derslerine de başarılı bir şekilde devam etmesi bizleri mutlu etti. En büyük övgüyü hafız olan öğrencilerimiz Selman Atçeken ile Hikmet Küçükbalcı, kıymetli idarecilerimiz ve öğretmenlerimiz hak ediyor. Bunun yanı sıra öğrencilerimizin yetişmesinde emeği geçen velilerimize ve bu okulun kurulmasında öncülük eden eski Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Mevlüt Kuntoğlu’na çok teşekkür ediyorum” dedi.

İl Milli Eğitim Müdür V. Abdurrahman Kurt’un ardından konuşan İl Müftüsü Muhammet Lutfi Ketenci hafız olmanın ve hafız yetiştirmenin kolay olmadığını dile getirdi. Ketenci, “Hafızlık bir gönül işidir. Hafız olan öğrencilerimiz arkadaşlarına ve çevresine örnek kişilerdir. Hafızlarımızın yetişmesinde emeği geçen ailelerimize ve öğretmenlerimize teşekkür ediyorum. Allah hepinizden razı olsun” diye konuştu.  

Yapılan konuşmalar sonrası hafızlığını tamamlayan ilk öğrenciler için pasta kesilerek altın hediye edildi. Program hafız olan öğrencilerin hafızlık kütüğüne isimlerini çakması ve günün anısına çekilen fotoğraflarla sona erdi.

Kur’an Bülbülleri Cübbelerini Giydi

Kur’an Bülbülleri Cübbelerini Giydi

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber