Kurban Satış ve Kesim Yerleri Belirlendi

Kurban Satış ve Kesim Yerleri Belirlendi

Karaman Belediyesi, kurban satışı ve kesimi yapılacak yerleri belirledi. Buna göre üç farklı bölgede kurban satışı, dokuz ayrı noktada da kurban kesimi yapılacak.

Yaklaşan kurban bayramı ile birlikte hazırlıklarını sürdüren Karaman Belediyesi kurban satış ve kesim alanlarını belirledi. Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan, her yıl olduğu gibi Kurban Bayramı öncesi tüm tedbirleri aldıklarını ve bayram boyunca vatandaşlarımızın huzurlu bir bayram geçirmeleri için nöbetçi ekiplerin oluşturulduğunu belirtti. Başkan Çalışkan; 3 ayrı bölgede satış yeri, 9 ayrı noktada da kesim alanı tespit edildiğini ve bu yerlerde gerekli düzenlemelerin yapıldığını da sözlerine ekledi. 

Kurban Satışı yapılacak yerler; Mehmetbey Mahallesi 949. Sokak ile 899. Sokak arası, Üniversite Mahallesi Eski Milli Piyango Fen Lisesi yukarısı ve Urgan Mahallesi Hayvan Pazarı olarak belirlendi.
Kurban kesiminin yapılacağı yerler ise; Başakşehir Mahallesi 2. Toki Alışveriş Merkezi yanındaki otopark alanı, Elmaşehir Mahallesi 1. Toki Alışveriş Merkezi’nin yanı, Yunuskent Mahallesi İmam-ı Azam Camii yanındaki alan, Alişahane Mahallesi’ne kurulan Perşembe Pazarı’ndaki balıkçıların olduğu yer, Mehmet Akif Ersoy Mahallesi’nde Pazartesi günleri kurulan pazarda balıkçıların olduğu kısım, Gevher Hatun Mahallesi 1812. sokakta yer alan Alışveriş Merkezinin yanı, Çeltek Mahallesi Kazalpa Meydanı, 1. Toki civarındaki Kapalı Semt Pazarı ve Larende Mahallesi’ndeki Kapalı Semt Pazarı olarak belirlendi.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber